Tarvas jättis senised favoriidid kullast ilma

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvas vandus hooaja jooksul RLV Massive’i meeskonnale ka alla, kuid suutis finaalis põnevusheitlusest võitjana väljuda. Palliga Ander Talu.
Tarvas vandus hooaja jooksul RLV Massive’i meeskonnale ka alla, kuid suutis finaalis põnevusheitlusest võitjana väljuda. Palliga Ander Talu. Foto: Ain Liiva

Laupäeval kulmineerus Eesti Ööjooks Kossuliiga Kastani Arenal finaalturniiriga. Meistriliigas haaras kuldmedali RSK Tarvas I. Varasemate hooaegade põlised rivaalid RLV Massive ning Väike-Maarja Päästekool pälvisid hõbeda ja pronksi.

Esimest hooaega osalenud, nüüd Eesti teisest liigast esiliigasse rühkinud RSK Tarvas I asus finaalis kohe mängu juhtima, kuid Massive kogus ennast ning suurem osa kohtumisest möödus põnevas punkt-punkti heitluses.

RLV Massive pidi juba teist aastat koju minema hõbedaste medalitega. Neljandaks platseerusid Kadrina Karud, kes vandusid pronksimängus 64:84 alla Päästekoolile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles