Toid­utootm­is­ettevõtted kutsuvad taas külla

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud talude päeval sai külastada piiritustööstuse muuseumi, jagati ka teadmisi, kuidas töötab Moe peenviinavabrik ning valmivad Muddis käsitööõlled.
Avatud talude päeval sai külastada piiritustööstuse muuseumi, jagati ka teadmisi, kuidas töötab Moe peenviinavabrik ning valmivad Muddis käsitööõlled. Foto: Eva Klaas

21.–27. maini kutsuvad Eesti toiduaineettevõtted endale külla kodumaise toidu sõpru. Avatud toiduainetööstuse nädala raames saavad huvilised registreeruda tööstustes toimuvatele ekskursioonidele.

“Eesti toiduainetööstus on väga mitmekülgne, pidevalt tegeldakse uute põnevate toodete väljatöötamisega. Pole palju riike, kelle poelettidel on nii rikkalik valik kodumaiseid tooteid. Avatud toiduainetööstuse nädal pakub tarbijatele hea võimaluse kodumaistele toiduettevõtetele külla minna, Eesti toidu meistritega tuttavaks saada ning oma silmaga näha, kuidas valmivad nii tuttavad kui ka uued tooted,” ütles maaeluminister Tarmo Tamm.

Maaeluministeeriumi Eesti toidu projektijuht Kadi Raudsepp lisas, et kui varem on avatud toiduainetööstuse nädalat korraldatud sügisel, siis sel aastal on hea võimalus külastada toiduettevõtteid kevadisel ajal.

Lääne-Virumaa ettevõtetest avavad külalistele uksed Rakvere lihakombinaat, Moe peenviinavabrik ning OG Elektra pagari- ja vorstitsehh. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles