Erivajadustega inimesi ootab ees suur kolimine

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Hoolekandeteenused tiimitöö juht Riina Kink tunneb heameelt, et Rakveres Narva tänava majades, kuhu õige pea kolivad Lille Kodu elanikud, edenevad tööd jõudsalt.
AS Hoolekandeteenused tiimitöö juht Riina Kink tunneb heameelt, et Rakveres Narva tänava majades, kuhu õige pea kolivad Lille Kodu elanikud, edenevad tööd jõudsalt. Foto: Marianne Loorents

Tänavu septembris vahetavad AS-i Hoolekandeteenused ligi 60 klienti Lääne-Virumaal oma elukohta: praegused Rakvere Lille Kodu elanikud kolivad kahte kortermajja ning Imastu kool-kodu psüühilise erivajadusega lapsed ja täiskasvanud hakkavad elama Lille Kodus ning Tapa Kodus.

Rakveres Lille Kodus ning Narva tänaval majades nr 7 ja 9 käib praegu vilgas ehitus ja remont. AS-i Hoolekandeteenused tiimitöö juht Riina Kink selgitas, et Narva tänava majadesse tuleb korterisüsteem, mille puhul elab igas korteris kaks-kolm inimest – kummaski majas kümme.

Kui paari aasta eest AS Hoolekandeteenused need majad ostis, käisid Lille Kodu elanikud oma tulevasi kodusid huviga vaatamas ning olid kurvad, et ehitus kohe peale ei hakanud. Kink ütles, et ehitaja leidmisega oli algul raskusi, kuid nüüd sujub kõik kenasti ning tulevased elanikud viskavad vähemalt kord nädalas ise töödele pilgu peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles