Taaskasutus ja kirbuturud on popid

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E&E Kirppar<br />
Rakveres Jaama tänaval asuvad teineteisest mõnekümne sammu kaugusel kaks kirbuturgu, mis leidnud linnas oma niši.
E&E Kirppar<br /> Rakveres Jaama tänaval asuvad teineteisest mõnekümne sammu kaugusel kaks kirbuturgu, mis leidnud linnas oma niši. Foto: Marianne Loorents

Rakveres Jaama tänaval tegutsevad sõbralikult kaks kirbuturgu, kus inimesed saavad üürida boksi, kuhu tuua müüki kraami, mida nad enam ei vaja. Ja nagu elu on näidanud – jagub nii ostjaid kui ka müüjaid.

Jaama ja Kauba tänava nurgal asuva ärihoone teisel korrusel tegutsev E&E Kirppar tähistab just sel nädalal oma viiendat sünnipäeva. “Kõik need ideed ja unistused, mis meil viie aasta eest Kirpparit avades olid, on täitunud,” tunnistab koos õetütrega poe avanud Eda Lees.

Ta räägib, et mõte selline äri teha tekkis tal Soomes pojal külas käies – seal on levinud komme nädalavahetusel perekonniti kirbuturul käia. Nendegi kirbuturul on nüüd oma püsikliendid, kes käivad regulaarselt ostmas ja üürivad müügipinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles