Balti turniiri avamäng toob Kastani Arena puupüsti jalgpallifänne täis

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan ja Konstantin Vassiljev.
Ragnar Klavan ja Konstantin Vassiljev. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste jalgpallikoondise aasta esimene kodumäng toimub 30. mail Rakvere linnastaadionil, kui Balti turniiri avamängus minnakse vastamisi Leeduga.

Tegemist on esimese korraga, kui Eesti meeste koondis mängib Rakveres.

Jalgpalliliidu avalike ja koostöösuhete osakonna juhataja Mihkel Uiboleht ütles, et umbes 1800 piletist on juba tuhatkond müüdud ja viissada veel saadaval. Osa pileteid ei olegi müügis, vaid lähevad teele kutsetena.

“Meie prognoosime Rakverre täismaja. Kui huvi läheb väga suureks, oleme valmis viimasel hetkel ka seisukohti müüki paiskama. Inimestel on harjumus osta viimasel hetkel või kohapealt. Soovitan eelmüügist ette ära osta. Siis saab ka parema koha valida,” kõneles Uiboleht.

Koondis tuleb Rakverre juba 28. mail ning läheb ära 1. juunil. Peagi antakse teada ka ajad, mil huvilistel on võimalik koondislastega kohtuda.

Üks huvipakkuvamaid persoone on kindlasti Ragnar Klavan, kes 26. mail UEFA meistrite liigas Liverpooli särgis kõige kirkamale medalile mängib. “Kui Klavan koondisega liitub, on see ainulaadne võimalus Euroopa parima või hõbemedali saanud klubi mängijat Rakveres näha,” lausus Uiboleht.

Tema sõnul on tavaline, et Tallinnas müüakse viimasel paaril päeval enne tähtsat mängu veel kuni paar tuhat piletit, Rakveres aga sellist võimalust ei ole. Nii palju ei ole lihtsalt kohti. Juba praegu on magusamates sektorites kohti alles alla kümne. “Kui koondis viimati Pärnu rannastaadionil mängis, jäi 2500 kohast väheks. Panime lisatribüüne, kuid tekkis siiski defitsiit,” ütles Uiboleht.

9. juunil peetakse Tallinnas A. Le Coq Arenal Eesti ja Maroko maavõistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles