Rakvere gümnaasiumis usutleti Eesti parimaid võrkpallureid

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinised särgid reas: võrkpallikoondise mängijad kogunesid Rakvere gümnaasiumi aulasse, et pressikonverents anda.
Sinised särgid reas: võrkpallikoondise mängijad kogunesid Rakvere gümnaasiumi aulasse, et pressikonverents anda. Foto: Tairo Lutter

Eile andsid Eesti naiste ja meeste võrkpallikoondis Rakvere gümnaasiumi aulas Euroopa liiga mängudeks valmistumise kohta ühise pressikonverentsi. Suure tõenäosusega ei ole gümnaasiumis samal ajal nõnda palju nii pikki mehi korraga olnudki.

Eesti Võrkpalli Liidu presidenti Hanno Pevkurit rõõmustas, et koondises on nii palju üle kahemeetriseid mehi. “Pikki poisse on rohkem kui küll. Kui korvpallil ka kunagi nii hästi läheks, et saaks viisiku üle kahemeetriseid välja panna, oleks päris hea,” sõnas Tallinna abilinnapea ja korvpallitreener Kalle Klandorf muiates.

Oma kodukoolis pressikonverentsi juhtinud koomik Tõnis Niinemets tunnistas, et loobus võrkpallitrennis käimisest 15 aastat tagasi ja kahetseb seda siiamaani. Kuna omal ajal treenis ja mängis Niinemets koos praeguste nimekate tegijatega, võiks ta nüüd kaks aastat kõvasti trenni teha ja seejärel ilusti seitse aastat Eesti koondises mängida ning siis välisklubisse minna. Nali naljaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles