Suveks tööle ihkajad kogunesid messile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suveks töölisi otsinud Palmse mõisa vastu oli noorte huvi suur.
Suveks töölisi otsinud Palmse mõisa vastu oli noorte huvi suur. Foto: Meelis Meilbaum

Reede keskpäeval toimus Lääne-Viru noortekogu eestvedamisel Rakvere spordikeskuses Virumaa noorte töömess “Suveks tööle!”.

Tööotsijaid saabus hoolimata suvisest ilmast messile üksjagu ning palju oli neid, kes soovisid leida suveks esimest nii-öelda päris tööd. Kiviõlist messile tulnud gümnaasiumiealine neiu rääkis, et tahaks leida tasuvat tööd, kuna siiani on ta suvel leidnud vaid juhuslikke tööotsi. Siiski tunnistasid paljud noored, et ihaldatav suvetöö peaks olema võimalikult paindliku graafikuga, nii et jääks aega ka puhkamiseks.

Noorte töömessil suvetöötajaid otsinud Arkna ja Palmse mõisa esindajad ütlesid, et neil läks üle ootuste hästi ja noorte huvi oli väga suur. MTÜ Arkna Terviseküla tegevjuht Nele Rogenbaum jagas kaasa võetud brošüürid laiali juba esimese 30 minutiga. Arkna mõis otsis noort, kes võiks natuke iga asjaga tegeleda: toimetada pargis ja aias ning olla abiks ürituste korraldamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles