Repliik: parim päev

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Uuspõld.
Katrin Uuspõld. Foto: Meelis Meilbaum

Imetlen neid, kes oskavad keerulises olukorras leida positiivseid külgi. Märgata võimalusi siis, kui olud pole soodsad. Või siis otsustada muuta seda, mida võimalik, mitte joriseda asjade üle, mis pole meie kätes.

Näiteks kui tervis ei võimalda jätkata armsaks saanud tööpostil, siis mitte heituda, vaid leida võimalus uueks tööks. Raske, ütlete. Nõus, väga raske. Aga mitte täiesti võimatu. Inimesi, keda siin näiteks tuua, elab meie ümber.

Haruldane on oskus näha, et see, mis sul on, ongi parim. Eile kohtusin mehega, kelle silmad lõid särama, kui ta rääkis oma koertest. Sest need on tema sõnul lihtsalt maailma parimad. Nagu on parim ka töö, mis pole lihtne, aga teda paelub, ja ta ei tee numbrit aeg-ajalt ette tulevatest raskustest. Sest ta oskab leida üles need asjad, mis teda innustavad ja rõõmustavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles