Pandiveres tuleb suvel muusikaline kräu

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claus Larsen.
Claus Larsen. Foto: Leæther Strip

Lääne-Virumaal Venevere seltsimajas tuleb 14. juulil Pandivere muusikafestivali suvekräu, mis oma seitsme esinejaga on päris festivaliõhtu mõõtu.

Peaesineja on oma 30. tegutsemisaastat tähistav elektroonilise musklimuusika legend Leæther Strip – Taani elektroonilise muusika artisti Claus Larseni sooloprojekt. Ta alustas 1988. aastal, sõlmides lepingu legendaarse Saksa plaadifirmaga Zoth Ommog, misjärel hakkas kuulsust ja fänne koguma, olles põnevamaid elektroonilise muusika esitajaid 90. alul.

Teine Veneveres üles astuv tuntud bänd Randolph’s Grin (USA/Austria) on naisvokaaliga elektroonilise muusika eri stiile ühendav duo. Eestisse jõuavad nad esimest korda Euroopa tuuri raames. Aus Tears (Soome) on 2013. aastal alguse saanud hoogsat synth-punki esitav duo.

Öiste tantsude mooduli sisustab Eesti tuntuima heliarhitekti, ERM-i uues hoones maailma suurima kõrgtehnoloogilise heliinstallatsiooni projekteerinud Taavi Tulevi kõige rajum projekt HAPE.

Kolm esinejat on veel välja hüüdmata, põnevaid on nendegi seas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles