Merti Tootmine toob puidulõhna tuppa

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merti Tootmise üks kahest juhatuse liikmest Sergo Salu tunnistas, et niisugust firmat uuesti püsti pannes peaks seadmetesse investeerimiseks olema algatuseks võtta pool miljonit eurot.
Merti Tootmise üks kahest juhatuse liikmest Sergo Salu tunnistas, et niisugust firmat uuesti püsti pannes peaks seadmetesse investeerimiseks olema algatuseks võtta pool miljonit eurot. Foto: Meelis Meilbaum

Kaubamärgi IWS (Indoor Wood Solutions) all põhiliselt mitmesuguseid puidust ripplagesid valmistav osühing Merti Tootmine asus tellimuste kasvades täiendavat tööjõudu otsima. Üllatusena avastasid ettevõtte juhid, et soovijad ei torma sugugi nende juurde Tamsallu maad kuulama.

Merti Tootmise üks kahest juhatuse liikmest, 36-aastane Sergo Salu tõdes, et ilmselt siis on töötuse määr praegu minimaalne.

“Täitsa huvitav lugu,” rääkis ta. “Meile helistavad ja uurivad töötegemise võimaluste kohta paljuski vanemad härrasmehed, kellel on jäänud pensionini napp aasta, kuid siin läheb ainuüksi inimese väljaõpetamise peale umbes pool aastat aega.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles