Karja tänava sild kukkus kokku

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auk Karja tänaval.
Auk Karja tänaval. Foto: Aarne Mäe

Kui täna alustati Rakveres Karja tänava ühes otsas remonditöödega, siis teisest otsast tänav juba laguneb.

Karja tänava sild kukkus täna pärastlõunal pooles ulatuses kokku. Rakvere abilinnapea Neeme-Jaak Paap ütles, et tegu oli õnneliku õnnetusega, sest keegi ei viibinud varingu ajal sillal ega sõitnud keegi ka tekkinud auku.

Paabu sõnul on tegemist vana veneaegse sillaga. "Seal pole isegi truupi sees, mingi betoonkonstruktsioon paistab ja see on ilmselgelt ära väsinud," kõneles abilinnapea.

Politsei sulges liikluse ka sellel Karja tänava osal (pikk lõik tänavast on teeremondi tõttu samuti tänasest suletud) ning suletuks jääb tänavalõik ilmselt vähemalt nädalaks. Linnavalitsus tellis kiiresti truubi ja kontakteerus ehitajaga, et sild võimalikult kiiresti taastatud saaks.

Karja tänaval tehti kolme aasta eest põhjalikke remonditöid, kuid need lõppesid vahetult silla juures ning silda paraku ei remonditud. "Oleks sild ka remondilõigu sisse jäänud, oleks see korda tehtud," lausus Neeme-Jaak Paap.

Abilinnapea sõnul tuleb nüüd kõik Rakvere vanad sillad kriitilise pilguga üle vaadata, et tulevikus midagi taolist ei juhtuks. Ainsana on tema sõnul viimasel ajal remonditud Raja poe juures olev sild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles