Emadele anti südamlik kontsert

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilled.
Lilled. Foto: Marianne Loorents

Pühapäeval oli Rakverre Buena Vista sohvaklubisse kogunenud aukartustäratavalt mehine seltskond, kes laulis südamest (vana)emade auks ja rõõmuks.

Päär Pärenson, Rakverest pärit koreograaf ja räppar, jämmis laval oma pisikeste poegade Uku ja Iko Pärensoniga. Justkui lavale sündinud seltskond esitas artistist isa juhtimisel ansambli Def Räädu hiti “Mikrofon”. Poisid – nelja- ja kuueaastane – olid koos papsiga palju harjutanud ja sõnad olid ludinal peas. “Nad on mulle kaasa laulnud. Pinget polnud, laulsid rohkem enda lõbuks,” sõnas isa Päär.

Ehkki poisid olid publiku vaieldamatud lemmikud ja südametemurdjad, ütles isa tagasihoidlikult, et ta ei tea, kas poisid tahavad muusikuks saada. “Nende huviks on dinosaurused, lauljaks nad vist saada ei taha.” Seetõttu ei oska perepea praegu öelda, kas esimene esinemine jääb ka viimaseks. “Seda näitab tulevik,” märkis Päär Pärenson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles