Mairis Õispuu oli Mulgi maratonil kiireim naine

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MAIRIS ŐISPUU.
MAIRIS ŐISPUU. Foto: Marianne Loorents

Viljandis toimunud 18. Mulgi rattamaratonil näitas kiireimat minekut Rakke/Purustaja naiskonna sõitja Mairis Õispuu. 50-kilomeetrise võistlusmaa lõpuaeg 2.01.56 asetas kiireima naise üldarvestuses 70. kohale.

Õispuu klubikaaslase Maris Kaarjärve aeg 2.09.16 asetas ta N40 klassis esikohale.

Õispuu ja Kaarjärv hoiavad kahe maratoni järel koondtabelis vastavalt esimest ja teist kohta. Rakke/Purustaja naiskond on naiskondade arvestuses liidripositsioonil.

Rakvere Rattaklubi sõitjatest oli kiireim Madis Sildvee (RR Siplased / Laada Café), kes M40 klassi kolmandana pedaalis üldarvestuses välja 23. aja. Ivar Vaab (RR Siplased / Laada Café) ületas finišijoone 39. kohal ajaga 1.55.24.

Noorte- ja matkasõidu 20-kilomeetrisel distantsil teenis Joosep Veelmaa (SK Rakke meeskond) M14 arvestuses teise ning üldarvestuses neljanda koha.

Rakke/Purustaja naiskonna pedaalija Eliise Kivistu oli N14 klassis kolmas ning üldarvestuses 21. kohal.

Bosch Eesti maastikurattasarja järgmine etapp, 21. Tallinna rattamaraton toimub 19. mail Kõrvemaa matka- ja suusakeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles