Taksoteenuse osutamisest keeldunud kiirabil mõlgiti esiuks (9)

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa haigla juures tegutseva Karell Kiirabi brigaad. Foto on illustreeriv.
Tapa haigla juures tegutseva Karell Kiirabi brigaad. Foto on illustreeriv. Foto: Arvet Mägi

Esmaspäeva hilisõhtul kella 22.30 paiku keelitasid kolm inglise keelt rääkinud meest Tapa linnas kiirabimasina sohvrit neid sõidutama.

Et kohaliku haigla juures tegutseva AS-i Karell Kiirabi kiirabiauto juht ei soostunud sedalaadi soovile vastu tulema, lõi üks meestest sõidukit jalaga, kahjustades sellega masina parempoolset esiust.

Reisil viibiv AS-i Viru Haigla juhatuse esimees Meelis Kukk ei soovinud täna teemat pikemalt kommenteerida, kuid kinnitas, et AS Karell Kiirabi, kellele masin kuulub, on teinud politseile juhtumi kohta avalduse. "Politsei käis kohal ja tuvastas olukorra," lausus Kukk lakooniliselt.

Karell Kiirabi juhatuse liige Lenne Rätsep ütles, et temalgi ei ole eelkõnelejast rohkem informatsiooni antud juhtumi kohta jagada. "Selline intsident oli ja seda ma ei eita, aga täpsemalt midagi kommenteerida ei oska," märkis ta.

Rätsepa ütlusel käis masinale tekitatud kahjusid üleeile hindamas ka mehaanik.

Politsei alustas juhtunu kohta väärteomenetluse karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb varavastast süütegu väheväärtusliku asja ja varalise õiguse vastu. Koostöös sõjaväepolitseiga selgitatakse välja kõik täpsemad asjaolud ja sündmusega seotud isikud.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles