Reaalgümnaasiumi juurde kerkib võimlemislinnak

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere reaalgümnaasium.
Rakvere reaalgümnaasium. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti Olümpiakomitee ja Coca-Cola rajavad projekti “Liikumine teeb erksaks” raames liikumisharrastuse ja õuespordi arendamiseks kõigile huvilistele tasuta kasutamiseks 12 võimlemis- ja jõulinnakut üle Eesti. Rakveres ehitatakse võimlemislinnak reaalgümnaasiumi juurde.

Taotlusi uue treeningupaiga rajamiseks laekus Eesti omavalitsustest kokku 61. Konkursi tulemusel valiti välja 12 asukohta 11 maakonnas, kuhu uued võimlemis- ja jõulinnakud rajatakse.

Asukohtade valimisel peeti silmas nende ligipääsetavust, piirkonnas aktiivselt aega veetvate inimeste arvu ja projekti laiemat mõju ning väärtust kogukonnale.

Rajatavate treeningualade suurus reaalgümnaasiumi juures on ligi 81 ruutmeetrit, need on lihtsa ülesehitusega, võimaldavad teha mitmesuguseid võimlemis-, venitus- ja jõuharjutusi ning on sobilikud kasutamiseks kõigile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles