Eriliste inimeste töökeskus kolis õnnepaleesse

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere töökeskuse kliendid teevad uutes ruumides mitmesuguseid töid, alates kangastelgedel vaipade kudumisest ning lõpetades punutiste ja õnnitluskaartide valmistamisega.
Rakvere töökeskuse kliendid teevad uutes ruumides mitmesuguseid töid, alates kangastelgedel vaipade kudumisest ning lõpetades punutiste ja õnnitluskaartide valmistamisega. Foto: Meelis Meilbaum

Laada tänaval end uutes ruumides sisse seadnud Rakvere töökeskuse tervituspidu läinud nädalal oli külalisterohke. Avamisele saabus uudistama ja edu soovima inimesi nii Lääne-Virust kui ka kaugemalt.

Rakvere töökeskus on üks kaheteistkümnest sihtasutuse Hea Hoog kureeritavast töökeskusest Eestis. Sihtasutus ise tegutseb juba üheksandat aastat, Rakvere töökeskus avas uksed oma esimeses asupaigas Lille tänaval kolm aastat tagasi.

Hea Hoo näol on tegemist peamiselt aktsiaseltsi Hoolekandeteenused kõrval tegutseva tütarorganisatsiooniga, mis osutab teenuseid samadele klientidele, kellega tegeleb AS Hoolekandeteenused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles