Tudu vabatahtlikud said teise paakauto

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et uus auto on veel teise asutuse embleemiga, tehti pilt vanaga, mis on Kiviõlist saaduga nagu kaks tilka vett. Pildil Tudu vabatahtliku päästeühingu liikmed (vasakult) Uno Muruvee, Argo Mölder, Aavo Toming, Arvo Vahtra ja Jaan Salin, puuduvad Mart Born ja Rando Kristmann.
Et uus auto on veel teise asutuse embleemiga, tehti pilt vanaga, mis on Kiviõlist saaduga nagu kaks tilka vett. Pildil Tudu vabatahtliku päästeühingu liikmed (vasakult) Uno Muruvee, Argo Mölder, Aavo Toming, Arvo Vahtra ja Jaan Salin, puuduvad Mart Born ja Rando Kristmann. Foto: Vinni vallavalitsus

Esmaspäeval said Tudu vabatahtlikud pritsimehed Kiviõli päästekomandost teise paakauto GAZ-66, mis on tehasest välja tulnud 1980. aastal.

Kiviõlist toodud sõiduk sai ka esimesed tuleristsed: õppustel prooviti, kuidas auto vett paaki tõmbab ja välja laseb. Õppuste käigus puhastati Tudu kergliiklustee.

“Ühe mehe vana on teise uus,” ütles Vinni vallavanem Rauno Võrno ja avaldas heameelt, et valla ühe kaugema kandi päästevõimekus tõuseb. Samas lubas ta, et omavalitsus on valmis vabatahtlikke pritsimehi võimaluste piires toetama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles