Filmimees Jaanus Lekk on panga elukindlustuse reklaaminägu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmimees Jaanus Lekk oma reklaamipojaga.
Filmimees Jaanus Lekk oma reklaamipojaga. Foto: Erakogu

Tähelepanelikud on märganud, et filmimees, Rakvere reaalgümnaasiumi IT-spetsialist, ReaaliTV eestvedaja Jaanus Lekk vaatab vastu Swedbanki pangaautomaadist. Jaanus Lekk etendab panga reklaamis isa, kes koos pojaga kiigub. Idülliga tuletatakse meelde elukindlustuse vajalikkust. Lekk rääkis, et sattus reklaami agentuuri Agency Icon kaudu, kuhu ta kuulub. “Andsin oma jah-sõna seetõttu, et see reklaam ei läinud mu enda maailmaga konflikti. Muidu valin, kus oma nägu näitan,” sõnas Lekk.

Agentuur on filmimehe hinnangul nii hea, et stseeni filmimine võttis aega kõigest pool tundi, lisaks tunnike ettevalmistusi. Kõik kulges kui õlitatult. “Oli vahva. Üle pika aja sai kiikuda,” nentis Lekk. Omamoodi tore oli ka see, et võtteplatsil oli kaks päikest. “Taevas säras päike ja silma paistis veel kunstvalgus.” Selle kohta, kas elukindlustuse reklaamimine tagab reklaaminäole järgmised aastakümned turvalise elu, ütles Jaanus Lekk, et ta ei tee seda raha pärast. “Need agentuuri inimesed on juba nagu vanad tuttavad. See on justkui klubis käimine.” Igatahes on lehekuu jooksul palju tuttavaid Lekile helistanud ja öelnud, et jälle sa vaatad, mis ma siin pangaautomaadis toimetan. “Loed mu raha. Ma siis lõõbin vastu, et kas sul kindlustus on ikka tehtud,” märkis Lekk.

Reklaam, mis vilgub nii trükimeedias kui ka internetis, filmiti aasta tagasi mais, tookord oli see avalikkuse ees nädala jagu, sel aastal jookseb reklaam maikuu lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles