Oleg Gross otsib firma esindushoonele uut sisu

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päide paisjärv ja dendropark annavad hoonele hindamatu väärtuse.
Päide paisjärv ja dendropark annavad hoonele hindamatu väärtuse. Foto: Meelis Meilbaum

On tähele pandud, et Päide esindushoone juures valitseb viimasel ajal vaikus. Omanik Oleg Gross selgitas, et on otsustanud enda 16 aastat tagasi Päide kunagise vesiveski asemele püstitatud kontserni esindushoone ümber ehitada ja otsib sellele lisafunktsioone. Muude investeeringute tõttu ümberehitus sel aastal siiski veel ei alga.

Päide paisjärve äärde kerkis omal ajal kenakesti kadedust ki tekitanud villa Oleg Grossi 50. sünnipäeva paiku, kuid ärimees on alati rõhutanud, et see kompleks kuulub tema ettevõttele, mitte talle ega ta perekonnale.

“Ma võin kinnitada, et mitte kunagi pole seal minu pereliikmed elanud, ma ise olen seal ööbinud vahelduvalt, sest keegi peab majas olema, aga põhiliselt on see maja olnud külaliste vastuvõtuks,” rõhutas Oleg Gross, lisades, et 16 aasta jooksul on käinud seal sajad külalised, nende hulgas Eesti vabariigi ministreid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles