Tapa poisid krooniti käsipallis Eesti meistriks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi Tapa kuldne Eesti C-klassi meeskond.
Spordiklubi Tapa kuldne Eesti C-klassi meeskond. Foto: Eesti käsipalliliit

Pühapäeval lõppes Tapa spordihoones Eesti C-vanuseklassi poiste käsipallimeistrivõistluste hooaeg. Võõrustajatel on põhjust rahuloluks, sest just SK Tapa meeskonna mängijad ja treenerid said kaela kuldmedali. 

Kullamõtetega, kuid mitte liigsest enesekindlusest pakatavalt otsustava teise etapi ja sellele järgnenud finaalneliku kohtumistele vastu läinud tapalaste peatreener Aron Jaanis lausus, et meistritiitel kindlustati juba enne viimast mängu Viljandiga. "Aga kaotuseta meil turniiri lõpetada ei õnnestunud. Saime ikka Viljandilt ühe turaka ära - ei suutnud poisse selleks mänguks enam pingutama sundida," rääkis ta.

Kodusaalis kolm päeva väldanud turniir juhatati sisse võitudega HC Tallase (29:13) ja HC Viimsi (24:9) üle ja seejärel alistati teise etapi viimases mängus Valga Käval (31:12). Järgnesid kolm kohtumist esinelikusse jõudnud meeskondadega. Nendes vastasseisudes võideti Põlva SK-d (22:17) ja HC Kehra (26:16) ning vannuti alla lõpuks hõbeda teeninud Viljandi SK-le (17:24).

Kokkuvõttes kujunes SK Tapa poiste saldoks tänavustel riigi esivõistlustel 11 võitu ja üks kaotus. Meistrivõistluste parimaks mängijaks tunnistati kullameeskonnast Endrik Jaanis ja parimaks väravahiks Madis Valk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles