Omanditüli päädis politsei sekkumisega

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Dudar (paremalt teine) üritas tõlgiks kutsutud Antoni abil politseile selgitada, miks ta platsilt lahkuda ei saa.
Vladimir Dudar (paremalt teine) üritas tõlgiks kutsutud Antoni abil politseile selgitada, miks ta platsilt lahkuda ei saa. Foto: Meelis Meilbaum

Kui teine inimene on poolteist aastat sulle kuuluvat kinnistut okupeerinud ega näita sugugi välja, et ta sealt lahkuda kavatseks, ajab see ikka närvi mustaks küll.

Just nii aga juhtus Rakveres Lennuki linnaosas, kus Vladimir Dudar kaotas õiguse ligi 6000 ruutmeetri suurusel kinnistul tegutseda 2016. aasta juulis, alates sama aasta detsembrist on aga kinnistu hoonestusõiguse omanik osaühing Tootjate Esindus.

Varem oli kinnistu hoonestusõigus Dudaril, kuid et ta seal midagi ette ei võtnud, langes see 26. juulil 2016 tagasi. Notariaalselt kinnitatud dokumendi põhjal oli Dudaril kolm kuud aega kinnistu vabastamiseks ning pärast seda pani Rakvere linnavalitsus hoonestusõiguse enampakkumisele ning võitjaks osutus OÜ Tootjate Esindus, kellega sõlmitigi leping 50 aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles