Aqva spaa omanikud tahavad rajada Viljandi järve äärde veekeskuse

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Kusma.
Roman Kusma. Foto: Pamela Maran

Aqva kümnenda sünnipäeva puhul Eesti tuurile läinud Roman Kusma tuli Viljandist tagasi plaaniga ka mulkidele kauaoodatud veekeskus ehitada.

Kuigi Viljandis on juba aastaid veekeskust oodatud ja see ka plaani võetud, pole seni sellest asja saanud.Tõsisemalt läks teema uuesti käima hiljuti, kui Viljandi võimupoliitikud otsustasid, et rajavad veekeskuse kahele kesklinna kinnistule.

Kusma arvates ei kujuneks Viljandi kesklinna kavandatav veekeskus turismimagnetiks, seevastu võib aga järveäärne spaakompleks kasvatada Viljandi turistide arvu enam kui kaks korda. Ta märkis, et kui praegu on kogu Viljandi hotellide peale kokku 44 000 ööbimist aastas, siis ainuüksi Rakvere Aqva hotellis on aastas 60 000 ööbimist. Seega, potentsiaali on kõvasti. Kusma nentis, et mingil määral hakatakse konkureerima Rakvere hotelli ja veekeskusega, kuid ka siin püütakse edaspidi hoida head täituvust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles