Eigo Laur tahab Porkuni taas kaardile tuua

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri talu laululava ootab esinejaid. Eigo Laur loodab, et tänavu jagub sinna rohkem üritusi kui vaid augusti lõpul toimuv bluusifestival.
Lauri talu laululava ootab esinejaid. Eigo Laur loodab, et tänavu jagub sinna rohkem üritusi kui vaid augusti lõpul toimuv bluusifestival. Foto: Marianne Loorents

Sepapoiss Eigo Laur askeldab maalilise Porkuni järve kaldal koduhoovi korda teha. Või mis sepapoiss, päris v ana mees juba. Aga hoov on vaja korda saada, et kodusel laululaval Porkuni bluusifestivali ja veel enne seda noorte pillilaagrit korraldada. Ja kuidas sa ikka saad selle eest seista, et kogu küla korras oleks, kui oma majapidamine laokil on.

Eigo Laur räägib: “Sai just kanalisatsioon sisse pandud, nüüd on siin paras songermaa.” Ning on pisut kurb, et ei õnnestu juba tänavu Porkuni kultuurielu täite tuuridega käima panna. “Jaanipäevani läheb siin sehkendamisega aega, aga siis vaatame. Juulis-augustis ehk õnnestub midagi veel korraldada.”

Plaanid on aga mehel suured: igal suvekuul võiks Porkunis vähemalt paar suuremat üritust toimuda. Ning taastada on vaja ka Porkuni päev koos tünnisõidu ja kõige muu sinna juurde kuuluvaga. Ja nii, et päev otsa igale külastajale meelepärast tegevust leiduks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles