Elust enesest: jalgpallimäng päädis abieluettepanekuga

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaatamata reedesele lüüasaamisele vutiplatsil võttis Rakvere Tarva jalgpallimeeskonna väravavaht Artem Levizi südame rindu ja palus mängujärgselt samas oma kallima kätt. Edukalt.
Vaatamata reedesele lüüasaamisele vutiplatsil võttis Rakvere Tarva jalgpallimeeskonna väravavaht Artem Levizi südame rindu ja palus mängujärgselt samas oma kallima kätt. Edukalt. Foto: Ain Liiva

Rakvere Tarva jalgpalliklubi väravavaht Artem Levizi laskus nädal tagasi reedel pärast esiliigas Tartu Welcolt saadud kaotust oma tüdruksõbra, Tallinna FC Flora naiskonna väravavahi Tatjana Lebedeva ees põlvili. Et paluda tema kätt.

Ettevalmistused püha ürituse korraldamiseks algasid juba varem. Üks väike jalgpallur nimega Ert, kes oli võistlustel pallipoisiks, sai austusväärse ülesande sõrmus tulevasele peiule viia. Poisi ema Eneli rääkis, et hinges oli ka väike ärevus, sest kokkulepe oli selline, et kui mäng kaotatakse, siis abieluettepanekut ei tule. Siiski kaotusest hoolimata tehti üsna viimasel hetkel otsus, et asi tuleb ära teha. Eneli ütles, et sellise hetke tunnistaja on tore olla. “Tatjana oli veidi ehmunud, aga jah tuli kiiresti. Pisaraid nägin ka. Pealtvaatajad muidugi plaksutasid noortele, minu teismeline tütar tegi moblaga ka filmi. Võõrad inimesed soovisid noorpaarile õnne,” jutustas Eneli. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles