Pere sõdib kaubanduskeskuse ja tankla taga prügiga

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabatahtlikud eesotsas kohaliku mehe Jüri Ojapõlluga on tulnud appi koristama Circle K juures olevat teeäärset ja heinamaad.
Vabatahtlikud eesotsas kohaliku mehe Jüri Ojapõlluga on tulnud appi koristama Circle K juures olevat teeäärset ja heinamaad. Foto: 2 x Meelis Meilbaum

Põhjakeskuse ja Circle K tankla taha põllumaale tulevad ühel heal päeval lambad. Aga mitte enne, kui sealne prügivoog lõpeb. Algus on tehtud: talgulised tulid maaomaniku perele appi ning informeerivad sildid pandi püsti: see ei ole prügi koht.

Jüri Orupõllule ja Maris Metsisele ning nende tütrele Kristi-Liisile ei olnud sel nädalal paraku esimene kord oma maalt auto järelkärutäis prügi kokku korjata. Nad on seda teinud pidevalt, aastaid.

“Lihtsalt kaob jaks – ei jõua lõputult teiste rämpsu koristada,” nendib maatüki peremees Jüri Orupõld, kes on kärutanud usinasti jäätmekeskuse vahet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles