Kaunitel kontsertidel pole peaesinejaid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsmu kaunite kontsertide korraldaja Peep Veedla selja taga on praegu veel lava tühi. Nädala pärast musitseerivad seal igal õhtul tippmuusikud.
Käsmu kaunite kontsertide korraldaja Peep Veedla selja taga on praegu veel lava tühi. Nädala pärast musitseerivad seal igal õhtul tippmuusikud. Foto: Marianne Loorents

Järgmisel laupäeval saavad Käsmu meremuuseumi platsil avalöögi selleaastased kaunid kontserdid. Juubelihõnguline nädal aega kestev õhtune muusikasari ühendab populaarsete muusikute etteastetega looduse, melu ja kõhutäie.

Mitmepalgeline on sõna, millega Käsmu kaunite kontsertide korraldaja Peep Veedla iseloomustab kümnendat sünnipäeva pidavat üritust. “Kavas on juubelit pidavad artistid ja noorema publiku tõmbenumbrid. Igale eale on oma peaesineja,” rääkis Veedla. Ta lisas, et esimesed kontserdid on pisut eakamatele ja lõpuots pigem nooremale publikule.

Kümne aasta jooksul on kaunid kontserdid kujunenud põhjaeestlaste lemmikürituseks, on olnud aegu, mil rahvast kogunes nii palju, et Käsmu meremuuseumi platsilt on tulnud publikul ja esinejatel kolida Lainela puhkekülla. “Meie populaarsuse põhjus võib olla koha ja esineja koosmõju, millest tekib sügav sünergia,” sõnas Veedla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles