Tapa juurtega Dmitri Kruglov on valmis koondist aitama

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogenud jalgpallikoondislane Dmitri Kruglov (ees) on pidanud Eesti eest hulgaliselt mänge – ta on platsil käinud koguni 111 kohtumises.
Kogenud jalgpallikoondislane Dmitri Kruglov (ees) on pidanud Eesti eest hulgaliselt mänge – ta on platsil käinud koguni 111 kohtumises. Foto: Petros Giannakouris

Eesti meeste jalgpallikoondis võõrustab homme õhtul Rakveres Balti karikaturniiri avamängus Leedut. Eestlased on mitmes intervjuus välja öelnud soovi jätta esikohatrofee enda valdusse.

Rahvusmeeskonna koosseisu kuulub teiste hulgas Dmitri Kruglov, kes on koondislastest üks väheseid, kel on ühisosa Lääne-Virumaaga. Nimelt on Eestit 111 mängus esindanud 34-aastane kogenud kaitsja sündinud Tapal.

Kuulute Eesti meistriliigas Tallinna FCI Levadia ridadesse, kus kannate meeskonna kapteni paela. Kas jääte hooaja algusega rahule?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles