Rike arvutiprogrammis halvas prügimajanduse

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru jäätmekeskust kuu keskel tabanud prügikrahh laheneb suuremas osas peale jaanipäeva. Seniks palutakse klientidelt mõistvat suhtumist.
Lääne-Viru jäätmekeskust kuu keskel tabanud prügikrahh laheneb suuremas osas peale jaanipäeva. Seniks palutakse klientidelt mõistvat suhtumist. Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Viru jäätmekeskus sattus mai keskel pahaste Rakvere linnaelanike telefonikõnede laviini alla, mille põhjustasid segadused prügiveoga.

Jäätmekeskusesse helistanud eramuomanikud väljendasid nördimust, et ehkki graafikujärgsel päeval võis nende kodutänaval näha liikumas Ragn-Sellsi prügimasinat, tühjendas see üksnes tänava ühe poole majade konteinerid ja jättis teises servas seisnud konteinerid puutumata.

Nii Rakvere linnas kui ka Rakvere ja Vinni vallas jäätmevedu korraldava Lääne-Viru jäätmekeskuse tegevjuht Priit Raamat rääkis probleemi selgitades, et alates maikuust muutus Rakvere linnas jäätmeveo logistika ning arvutiprogramm lähetas automaatselt kõikidele klientidele uued prügiveograafikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles