Salaseltsist kätekani: meie oma girl power

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimas tunne: Annaliisa Part (esiplaanil), Lisette Vidder (keskel) ja Berit Säbel hoidsid filmi esilinastuse ajal kätest kinni.
Võimas tunne: Annaliisa Part (esiplaanil), Lisette Vidder (keskel) ja Berit Säbel hoidsid filmi esilinastuse ajal kätest kinni. Foto: Raivo Vidder

Rakvere Teatrikinos esilinastus sel nädalal kolme Rakvere tüdruku film “Unustatud saladus”, mis viis vaataja kaasa julgete tüdrukute suveseiklusega.

Filmi esimesed kaadrid on rabavad ja virutavad kohe õhku hulga küsimusi: ühe peaosatäitja perekond koos väikese õega sõidab nädalaks Saaremaale puhkama. Kaasa on pakitud ujumisrõngad ja rannalinad. Vanem õde, kes aga siiski pealtnäha liiga noor, et nädalat üksi veeta, jääb koju.

Miks? Aga ilmselt selleks, et seiklus saaks alata! Filmis ei peagi olema kõik nagu päris elus ja väike tüdruk võib vabalt mitmeks päevaks üksi koju jääda, kui sellest kujuneb kolmele sõbrannale hoogne ettevõtmine, mis omamoodi segu “Supilinna salaseltsist” ja “Kättemaksukontorist”. Kõigest sellisest, mis tänapäeva noortele meeldib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles