Rakvere pani samuti koondisemänguks õla alla

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohe-kohe läheb Eesti kohtumist 1:0 juhtima. 23. minutil kandis vilja koostöö Henrik Ojamaa ja Henri Anieri vahel.
Kohe-kohe läheb Eesti kohtumist 1:0 juhtima. 23. minutil kandis vilja koostöö Henrik Ojamaa ja Henri Anieri vahel. Foto: Marianne Loorents

On tore tava, et rahvuskoondised vahel tähtsaid kohtumisi ka väikelinnades peavad. Rakveres elas 1460 pealtvaatajat kaasa Eesti võidule Leedu üle Balti turniiri avamängus. Mida aga Rakvere linn jalgpallikoondise võõrustamiseks omalt poolt välja käis?

“See on kindlasti vorst vorsti vastu. Sellist plejaadi on loomulikult hea vastu võtta,” tunnistas Rakvere linnavolikogu spordikomisjoni esimees Aleksandr Holst ja lisas, et Rakvere andis omalt poolt tasuta staadioni kasutamise võimaluse ning kattis Eesti koondise majutamise kulud.

Staadioni hoolduse eest kandsid tema sõnul hoolt Eesti Jalgpalli Liidu esindajad. Masinad ja vahendid tulid siiski Rakvere spordikeskuse eelarvest. Spordikeskus hoiab niikuinii muruväljakut ja staadioni korras, ja kui jalgpalliliit soovis oma teadmistega abiks tulla, ei pandud kätt ette. “Ressursid olid meie poolt, kompetents nende poolt,” märkis Holst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles