Rakvere valla vana esindushoone läheb enampakkumisele

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne omavalitsuste ühinemist Rakvere vallamaja ülesandeid täitnud vana hoone Rakvere linnas Vallikraavi tänaval ootab uut omanikku.
Enne omavalitsuste ühinemist Rakvere vallamaja ülesandeid täitnud vana hoone Rakvere linnas Vallikraavi tänaval ootab uut omanikku. Foto: Arvet Mägi

Rakvere ja Sõmeru valla liitumise järel eelmise aasta lõpus uksed sulgenud endisele Rakvere vallamaja hoonele otsitakse uut omanikku.

Eilsel Rakvere vallavolikogu istungil otsustati panna Rakvere linnas Vallikraavi tänaval asuv ajalooline maja avalikule kirjalikule enampakkumisele. Vallavolikogu esimees Peep Vassiljev lausus, et kunagi mõisa sepa eluasemeks olnud hoone alghind on 150 000 eurot.

Tema sõnul ei tekkinud Rakvere vallal väga head mõtet hoone kasutuselevõtuks, mistõttu otsustatigi nüüd müügi kasuks.

Volikogu andis ka nõusoleku võõrandada Kadrina valla Kihlevere külas elavale suuremale perele neile koduks olev korter. “Sedagi polnud mõtet vallale hoida, vaid pigem lahendada inimese probleem. Andsime päris pika tasumisperioodi, ja kui viimane makse on tehtud, siis saab ametlikult selle korteri omanikuks,” tähendas Rakvere vallavolikogu esimees Peep Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles