Maimürglist sai Juunimöll

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnuses toimus esteetika- ja tantsukooli kevadkontsert Juunimöll.
Rakvere linnuses toimus esteetika- ja tantsukooli kevadkontsert Juunimöll. Foto: Enn Vihman

Maimürgli nime all toimunud esteetika- ja tantsukooli kevadkontsert toimus tänavu 3. juunil ja kandis nime Juunimöll. Kooli juhataja Merje Poom rääkis, et nimi muutus, kuna kontsert kolis maikuust juunikuusse kooliaasta nädala võrra pikemaks venimise tõttu.

Rakvere linnuses toimunud kontserdil astus üles nelisada last ning tegemist oli ühega neljast piirkondlikust kontserdist: lisaks Rakvere linnusele esinesid tantsulapsed Tallinnas, Aseris ja Otepääl. Kevadkontsert tähistas 24. hooaja edukat lõppu. Poomi sõnul on traditsiooniliste kontsertide eesmärk näidata vanematele, mida aasta jooksul õpitud on. Tantsuõpetaja Merle Laud ütles, et Juunimöll oligi üks vahva perepidu, kus peeti piknikku ja elati kaasa omadele. “Ilm oli ilus ja soe,” märkis Laud.

Merje Poomi sõnul lõpetas tänavuse hooaja esteetika- ja tantsukoolis eri piirkondades enam kui tuhat last. “Nii alustasime ka kevadel, nii et kadu oli minimaalselt,” lisas tantsukooli juhataja. Juunis ootavad tantsulapsi laagrid ja esinemised, nii et päris puhkusele võib mõelda ehk alles suve teises pooles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles