Viru Haigla avab Tapal hooldekodu laienduse

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktsiaseltsi Viru Haigla juhatuse esimees andis sotsiaaltöötajatele ülevaate, milliseid teenuseid ettevõte praegu pakub, ning tutvustas uusi ruume, kus avatakse peagi hooldekodu laiendus.
Aktsiaseltsi Viru Haigla juhatuse esimees andis sotsiaaltöötajatele ülevaate, milliseid teenuseid ettevõte praegu pakub, ning tutvustas uusi ruume, kus avatakse peagi hooldekodu laiendus. Foto: Eva Klaas

Viru Haigla avab juunis hooldekodu laienduse, üldhooldekoduteenust hakatakse pakkuma praegusega võrreldes lisaks 60 inimesele. Selleks ehitati ümber tühjaks jäänud perearstikeskuse ja polikliiniku ruumid.

Praegu pakub Viru Haigla Tapal üldhooldekoduteenust neljakümnele inimesele, lisaks on üksuses, mida ka Tapa haiglana tuntakse, statsionaarne õendusabi osakond, kus on veerandsada kohta.

Eelmisel nädalal korraldas Viru Haigla AS omavalitsuste sotsiaaltöötajatele Tapa üksuses infopäeva, kus tutvustati ka uusi ruume, kus hoodekoduteenust pakkuma hakatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles