Töö lõpetanud Tapa perearsti patsiente teenindab Tapa perearstikeskus

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perearstiabi osutatakse uues Tapa esmatasandi tervisekeskuses, kus on ka laboratoorium, röntgenikabinet ning eriarstide vastuvõtt.
Perearstiabi osutatakse uues Tapa esmatasandi tervisekeskuses, kus on ka laboratoorium, röntgenikabinet ning eriarstide vastuvõtt. Foto: Marianne Loorents

1. juunist lõpetas Tapa perearst doktor Margut Soomann töö perearstina ning siirdus pensionile. Pikka aega arstina tegutsenud ja rahva seas hinnatud doktor tegutses erapraksises, teised Tapa piirkonda teenindavad perearstid on moodustanud osaühingu Tapa Perearstikeskus.

Osaühing Tapa Perearstikeskus, mis tegutseb veebruaris avatud uues, aktsiaseltsile Viru Haigla kuuluvas esmatasandi tervisekeskuses Valgejõe tänaval, teenindab nüüdsest ka senist Margut Soomanni nimistut.

Terviseameti otsusel osutavad senistele Margut Soomanni nimistus olevatele inimestele esialgu ajutiselt üldarstiabi Viru Haigla ravijuht, gastroenteroloog Aivar Kuusik ning Ukrainast Tapale tööle siirdunud arst Oleksandr Mashko. Mõlemad on perearstidena abiarstid. Küll aga soovib Oleksandr Mash­ko pärast mõningast praktikat, erialast täiendkoolitust ning aktiivset eesti keele õpet saada iseseisvaks perearstiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles