Greete Steinburg jätkab Estonian Cupi liidrina

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Greete Steinburg saab ka pärast Valgehobusemäe rattamaratoni roosat liidrisärki edasi kanda.
Greete Steinburg saab ka pärast Valgehobusemäe rattamaratoni roosat liidrisärki edasi kanda. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti vanima rattamaratonide sarja teisel etapil, Valgehobusemäe rattamaratonil saavutas naistest esikoha ka esimesel osavõistlusel õrnema soo seas kiireimat aega näidanud Greete Steinburg (Sportland Bottecchia Team).

“Täna oli raske. Juba stardis jäin kohmitsema, tunne polnud kuigi hea. Lihtsalt võidusõit on võidusõit ja tuleb panna. Panin tuimalt. Isa hõikas poole peal, et vahe on poolteist minutit, nii see umbes jäi ka. Rada ise oli tegelikult hea – singlid vaheldumisi kiirete lõikudega. Muidugi Portugaliga võrreldes on siinsed sõidud ikka rallid, seal on tõusumeetreid ikka kordades rohkem,” rääkis finišis ka üldliidrina jätkav Greete Steinburg.

Naiskonna Sparta ProShop sõitja Merili Sirvel ületas finišijoone 169. kohal, olles N23 arvestuses kolmas. Merili klubikaaslane Mairis Õispuu saavutas N23 arvestuses neljanda koha. N40 võitja Maris Kaarjärv (Hawaii Express / Cyclon) võitis üldarvestuses 187. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles