Folk saab telkla

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Veedla mõtles aastaid, kuidas folkijate ööbimismuret lahendada. Tänavu katsetatakse telklaga.
Peep Veedla mõtles aastaid, kuidas folkijate ööbimismuret lahendada. Tänavu katsetatakse telklaga. Foto: 2 x VladISlav Mussako

Laane tänava otsa, kus igal aastal on telkla olnud, paneb folgi korraldusmeeskond oma koostööpartneriga püsti 50 kõrget telki, kuhu mahub 200 inimest. Esimene telkidest oli Käsmu jõudnud juba esmaspäeval, et kaunite kontsertide külastajad saaksid aimu, mida folgi ajal oodata on.

Kontserdisarja “Kaunid kontserdid Käsmus” ja Viru Folgi korraldaja Peep Veedla tõdes, et majutuskohti on Käsmus täpselt nii palju, kui neid on, ja muul ajal nendest majutuskohtadest kaptenite külale ka piisab. Aga mitte folgi ajal.

“Olemasolevatest kohtadest tuleb mingi osa broneerida juba esinejatele ja tiimile,” selgitas Veedla, lisades, et folk toob tavaliselt kohale ka Käsmus maja pidavate inimeste sõbrad ja tuttavad, nii et aiad täituvad telkidega. Majutusasutused on nagunii täis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles