Laulukarussell tiirutas laululapsi

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11–13-aastaste seas tuli võitjaks Nova Randèn.
11–13-aastaste seas tuli võitjaks Nova Randèn. Foto: Ain Liiva

Lääne-Virumaa maakondliku “Laulukarusselli” lõppvoorus osales 63 laululast. Võitjad selgitati kolmes vanuseastmes.

Kõige nooremate (3–7-aastased) seas võitis Lisette Mägi Rakverest (õpetaja Kelli Pärnaste), järgnesid Marat Abdussaljamov Viru-Nigula vallast (Silvi Niina Varinurm) ja Aron Kulmats Rakverest (Ly Hiire). Eripreemia vääriliseks tunnistati Kristofer Vinkel ning Demi Petra Ilves Väike-Maarja vallast (Sirje Sõnum).

Keskmises vanuseastmes (8–10-aastased) võitis Anni-Marleen Saar Tapa vallast (Indrek Jurtšenko), teisele kohale laulis end Gretel Raudsepp Viru-Nigula vallast (Silvi Niina Varinurm) ja kolmandaks tuli Mirtel Kaljuvee Rakverest (Kelli Pärnaste). Selles vanuserühmas oli kõige rohkem võistlejaid ja žürii sõnutsi kõige raskem valikut teha – sedavõrd palju oli ühtlaselt tugevaid esitusi. Eriauhinna pälvisid Kevin Pikki Rakverest (Aire Aros), Martin Palk Viru-Nigula vallast (Maret Salk) ja Ott Gregor Jaago Rakvere vallast (Janika Bobõlski).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles