Kodukohvikutes sai kõhu täis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohviku võis avada ka üsna omapäraseid vahendied kasutades.
Kohviku võis avada ka üsna omapäraseid vahendied kasutades. Foto: Marianne Loorents

Kui võiks arvata, et tavainimese lihtsas kodukohvikus pakutakse vaid kooki ja kohvi ning nipet-näpet, siis nädalavahetusel uksed avanud Rakvere kodukohvikute reas leidus neid, kus sai peale lihtsate ampsude ka täiesti arvestatava kõhutäie.

Mulla tänava garaažikohvikus pakkusid Rakvere koolitüdrukud tervislikke pannkooke ja muid huvitavaid suupisteid, näiteks purki pistetud küpsiseid rabarbriga. Kuid maiusest veelgi suurema emotsiooni tekitas nende tegevuse laiem tagapõhi – nimelt otsustasid nad teha head ja annetada kogu tulu seksuaalselt väärkoheldud laste heaks.

Lisaks köitis pilku garaažiseintele üles riputatud fotonäitus “100 Rakvere garaažiust”. Tüdrukud olid rattaga linna peal tiirutanud ja garaažiuksi üles pildistanud ning tulemus sarnanes Virumaa Teataja esikülje usteideega. Nii et tore mõte oli sündinud kahes kohas korraga. See kohvik on avatud ka 15. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles