Keskkonnakäppi jagus ka meile

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnakäpal sai kahes kategoorias tunnustuse Rakvere eralasteaed Kaur, kes nimetati innukaks innovaatoriks ja rahva lemmikuks. Lasteaia Sipsikute rühma tõid õpetajad Heidi Jakobson (vasakult), Kersti Sepik ja Ülle Raam sel kevadel inkubaatori, milles koorusid munadest tibupojad. Keskel keskkonnaminister Siim Kiisler.
Keskkonnakäpal sai kahes kategoorias tunnustuse Rakvere eralasteaed Kaur, kes nimetati innukaks innovaatoriks ja rahva lemmikuks. Lasteaia Sipsikute rühma tõid õpetajad Heidi Jakobson (vasakult), Kersti Sepik ja Ülle Raam sel kevadel inkubaatori, milles koorusid munadest tibupojad. Keskel keskkonnaminister Siim Kiisler. Foto: Erakogu

Keskkonnaminister Siim Kiisler kuulutas pühapäeval Tallinna loomaaia keskkonnahariduskeskuses peetud pidulikul tunnustamispeol välja tänavused “Keskkonnakäpa” konkursi laureaadid.

Kõik 61 kandidaati on jätnud positiivse jälje keskkonnateadliku algatusega või panustanud keskkonnasõbraliku haridustegevuse edendamisse.

“Võitjad eristusid väga vahvate ideede ja läbimõeldud lahenduste poolest,” tõi keskkonnaminister Siim Kiisler välja parimatele võidu toonud retsepti.

Tubli tegutseja kategoorias sai tunnustuse Rakvere Triinu lasteaed kadripäeva taaskasutuslaada korraldamise eest, rahva lemmikud olid Rakvere gümnaasiumi 3.a ja 4.a klass koos õpetajatega - projekti “100 lille, 100 sõpra!” autorid. Sama tiitli sai Rakvere eralasteaed Kaur, kellele tõi menu “Imeline koorumine” - inkubaatoris munade soojendamine ning tibude kasvatamine tõi ka innuka innovaatori eriauhinna.

Žüriisse kuulusid keskkonnaameti, keskkonnaministeeriumi, haridus- ja teadusministeeriumi ja Eesti Õpilasesinduste Liidu esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles