Maakonnakeskuses alustab tööd linnamalev

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnamaleva noored asuvad taas kodulinna kaunimaks muutma.
Rakvere linnamaleva noored asuvad taas kodulinna kaunimaks muutma. Foto: Marianne Loorents

Homme alustavad tööd Rakvere linnamaleva esimesed rühmad. Mitme vahetusega maleva tegevus kestab 27. juulini.

Linnamaleva projektijuht on Riina Tobreluts, kes on varem pidanud kahel aastal rühmajuhi ametit. "Seitsmes malevarühmas on kokku 88 noort vanuses 13–19 eluaastat. Malev jaguneb linnasisesteks ja välirühmadeks. Linnasisesed rühmad tegelevad heakorratöödega, nagu kõnniteede ja spordiplatside rohimisega, ning välirühmad näiteks põllumajandustöödega," märkis Tobreluts.

Noorte tööpäevad algavad hommikul kell üheksa ning kestavad pärastlõunal kella üheni. Tööle järgneb ühine lõuna ning vaba aja tegevused. Kuna malevasse pürgivaid noori oli sel aastal väga palju, valiti tublimad välja elulookirjelduse ja motivatsioonikirja alusel.

Tänavused malevlased andsid eile linnavalitsuse õuel paremale põlvele laskudes ja parema käe südamele asetades ka vande, lubades töötada nii, et rahul on nii süda kui ka pangakonto.  

Linnamaleva liikmeid tervitasid linnajuhid, kes palusid noortel mõelda sellele, et kodulinn on täpselt nii kaunis ja puhas, kui kauniks ja puhtakse selle ise teeme. Malevlastele anti kaasa soovitus olla üksteisele head kamraadid ja abilised, sest koos on alati kergem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles