Aseri rahvas saab tasuta bussisõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere bussijaamast ei saa tasuta kuhugi sõita. Ja kui maakonnaliinil sõitev buss juhtub maakonna piirest välja põikama, peavad ka naabrid, kel muidu bussisõit tasuta, selles bussis pileti ostma.
Rakvere bussijaamast ei saa tasuta kuhugi sõita. Ja kui maakonnaliinil sõitev buss juhtub maakonna piirest välja põikama, peavad ka naabrid, kel muidu bussisõit tasuta, selles bussis pileti ostma. Foto: Marianne Loorents

Lääne-Virumaa omavalitsusjuhtide loobumine tasuta bussisõidust tähendab seda, et bussipileti eest peab maksma ka osa naabermaakondade elanikke. Tasuta bussisõitu saavad aga nautida Aseri kandi inimesed.

Teadupoolest otsustas Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL), et Lääne-Virumaal tasuta ühistransporti ei tule. Maanteeameti ühistranspordi osakonna juhtivekspert Aini Proos ütles, et tegelikult ei ole Lääne-Virumaalt veel laekunud konkreetset taotlust piletihindade kohta.

“Kui Lääne-Virumaa jätkab bussipiletiga, mille hind on kõrgem kui null eurot, siis kõik eelnevalt Lääne-Viru maavalitsuse korraldatud liinid on tasulised, olenemata sellest, kas need liinid ületavad maakonna piire või mitte,” sõnas Proos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles