Viru-Nigula vald palkab keskkonnaspetsialisti ja aedniku

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”Teeme ära!” talgupäevale Kundas olid kaasatud ka kohalikud. Et keskkonnaasjad sujuksid, otsib vald keskkonnaspetsialisti ja aednikku.
”Teeme ära!” talgupäevale Kundas olid kaasatud ka kohalikud. Et keskkonnaasjad sujuksid, otsib vald keskkonnaspetsialisti ja aednikku. Foto: Ainar Sepnik

Viru-Nigula vald otsib meeskonda aednikku ja keskkonnaspetsialisti. Viimase tööülesandeks on valla keskkonnategevuse korraldamine. Sobival inimesel on keskkonnaalane kõrgharidus, teadmised õigusaktidest ja sobivad isikuomadused. Konkurss kestab teisipäevani.

Aednikuks sobival inimesel peab olema vastav kutse- või eriharidus ja tal tuleb olla valmis õuetöödeks. Tema ülesanne on vastutada heakorra eest ja tegeleda haljastusega.

Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum ütles, et kui siiani täitis üks inimene kõiki tööülesandeid, mis seotud keskkonna, teede ja linna kaunistamisega, siis nüüd jagatakse ülesanded töötajate vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles