Tapa krossimees parandab tulemusi

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kermo Uue teeb järgmise stardi 1. juulil Pärnus.
Kermo Uue teeb järgmise stardi 1. juulil Pärnus. Foto: Erakogu

Tapalt pärit saalihoki Eesti meister Kermo Uue on viimatistel motokrossidel tulemust järjest parandanud.

Võistlussarja TOP200 mõõduvõtul saavutas noormees MX B masinaklassis päeva kokkuvõttes kuuenda koha. Esimeses sõidus pääses Uue stardist väga halvasti minema, kuid sai sõidu käigus nii mõnestki konkurendist mööda ja oli selle lõppedes kuues. Teine start läks tal oluliselt paremini, kuid kogu päeva jooksul oli noormehel rajal keeruline rütmi leida.

Eesti meistrivõistluste esimesel etapil Lange motokeskuses ei olnud Uue esimene start kõige parem ja ta väljus stardikurvist viiendana. “Kuna rada oli enne meie sõitu väga märjaks kastetud, tuli mudaprilli valik mulle kasuks,” rääkis Uue, kes lõpetas sõidu teisena. Teises sõidus oli noormehel veel kerge väsimus sees ja selle alguses oli ta üsna hädas. “Sõidu käigus tegin mõned möödasõidud ning lõpetasin kolmandal kohal. Veel viimases kurvis olime konkurendiga kõrvuti,” meenutas Uue. Teine ja kolmas koht andsid talle päeva kokkuvõttes teise koha. Lange motokeskuse rada peab Uue üheks huvitavamaks Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles