Ilmateenistus prognoosib väga sooja ja päikeselist nädalavahetust (1)

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetuse ilm rõõmustab suvitajaid ja meelitab randa.
Nädalavahetuse ilm rõõmustab suvitajaid ja meelitab randa. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ilmateenistus prognoosib väga sooja ja päikeselist nädalavahetust, uue nädala alguses on aga oodata vihma.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 9-14 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 21-26, rannikul kohati 17 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 10-15 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub idakaare tuul 3-8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 22-28, rannikul kohati 19 kraadi.

Esmaspäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 2-8 m/s. Sooja on 12-16 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikest. Tuul pöördub edelasse ja läände, puhudes 4-9, pärastlõunal rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 18-23, Kagu-Eestis kuni 25 kraadi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles