Karmimalt jaanipäevale vastu

, Rakvere politseijaoskonna juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiri lugejalt.
Kiri lugejalt. Foto: Kamilla Selina Lepik

Viimasel ajal on liikluspilt oluliselt muutunud – kahjuks negatiivses mõttes. Ei möödu päevagi, mil Lääne-Virumaal ei tabata joobes sõidukijuhti või arutut kihutajat, ning on vaid aja küsimus, millal tuleb hakata tegelema traagiliste tagajärgedega.

Suvepuhkused on algamas, koolilõpupeod ja jaanipäev seisavad alles ees, mistõttu ei ole välistatud, et liiklusesse võib tikkuda veel nii mõnigi hulljulge ja pilt veelgi hirmsamaks minna.

Paar näidet: möödunud esmaspäeva öösel peeti kinni kriminaalses joobes mees, kes oli teel sõprade juurest koju. Tal oli ka varasemaid rikkumisi ning kohus määras talle enam kui kolmeaastase reaalse vanglakaristuse, tema sõiduk konfiskeeriti. Reede õhtul anti peatumismärguanne sõiduautole Saab, mille sõidukiiruseks näitas politseinike radar 143 kilomeetrit tunnis. Lisaks ei olnud sohvril juhiluba. Talle määrati kümnepäevane arest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles