Georg Gross jättis rallivõidu koju

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross
Georg Gross Foto: Kasper Mäe

Mõlemal võistluspäeval näitasid parimat minekut Georg Gross ja Raigo Mõlder. Nende edu teise koha võitnud Valerii Gorbani ja Sergei Larensi ees oli 36 sekundit. “Üliraske ralli oli, kuid tahan korraldajatele öelda tänusõnad, sest katsed olid väga hästi valitud. Tänu ka meie meeskonnale, kes tegi väga head tööd, ja hea oli taas koduteedel sõita. Peale viimast hooldusala oli meil juba piisav edu ning enam suuri riske võtma ei pidanud,” võttis koduteedel karjääri neljanda rallivõidu saavutanud Gross võistluse kokku.

Rainer Aus ja Simo Koskinen (VW Polo) jäid absoluutarvestuse viiendalt kohalt käigukasti rikke tõttu mõneks ajaks raja äärde ning kukkusid absoluutarvestuses 55. kohale. EMV1 klassis saavutasid nad viimase, 16. koha.

EMV6 ja Estonian R2 Challenge’i arvestuse teine ning EMV2 klassi kolmas koht kuulus Roland Poomile – Ken Järveojale (Ford Fiesta R2T), kes jäid võitjatest – Ken Torn ja Aleks Lesk (Ford Fiesta R2T) – maha 39 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles