Viru ralli võis aidata külas iivet tõsta

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Ralli Kehala kiiruskatsele kogunes umbes 2000 pealtvaatajat ning Georg Gross võttis kodurajal kindla esikoha.
Viru Ralli Kehala kiiruskatsele kogunes umbes 2000 pealtvaatajat ning Georg Gross võttis kodurajal kindla esikoha. Foto: Kasper Mäe

Hoolimata sellest, et esiotsa pidi Viru ralli linnakatse toimuma Rakveres nagu varasematel aastatel, viidi see Kunda tänavatele. Asjaosalised lükkavad siiski ümber oletuse, nagu oleks rallikatse viidud mujale seetõttu, et Rakvere linn ei toetanud seda soovitud määral.

Viru ralli üks korraldaja Andres Ots teatas, et kuigi esialgu oli plaanis ralli linnakatse tuua Rakverre, koliti linnasõit siiski Kundasse. “Meile sobis logistiliselt niimoodi paremini. Meil oli reedesele päevale vaja lisaks linnakatsele pikemat kruusakatset. Rakvere lähedalt ei olnud sellist teed võtta,” nentis Ots ja lisas, et tema hea tuttav, Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum pakkus, et ralli võiks tema valda tulla. Pärna–Malla kiiruskatsel saidki rallisõitjad mööda kruusa kihutada. “Vallaametnikke tahan tänada. Spordijuht Ainar Sepnik oli meil hingega asja kallal abis,” kõneles Ots ja märkis, et ehk järgmisel korral leitakse ka Rakvere lähedalt sobiv kruusatee ja saab linnakatse taas maakonnakeskuses pidada.

"Esimese kiiruskatse ajal sõideti maha üks elektripost. Külarahvas olla nalja visanud, et ei ole hullu, vähemalt iive tõuseb."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles