2+2-rajaline teelõik toob turvalise liikluse

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pudelikaelaks kutsutav teelõik Tallinna–Narva maanteel tagab 2+2-rajalisena suurema turvalisuse.
Pudelikaelaks kutsutav teelõik Tallinna–Narva maanteel tagab 2+2-rajalisena suurema turvalisuse. Foto: Meelis Meilbaum

Aasta tagasi Aaspere külakojas riskantse Aaspere–Haljala teelõigu eskiisi arutelul oli murelikku rahvast käputäis rohkem kui läinud neljapäeval. Inimesed on saanud teha ettepanekuid ja südamevalu jäänud väiksemaks.

Pudelikaelaks kutsutav teelõik Tallinna–Narva maanteel tagab tulevikus 2+2-rajalisena suurema võimaluse, et liiklejad jõuavad tervena koju.

Eluaeg Aasperes elanud Ahti Järvel on aastate jooksul kujunenud nõnda palju tarkust, et ta ei tee Aaspere poe juurest Tallinna–Narva maanteele vasak- ega parempööret. “Ohutum on sõita Vanamõisa ristmikuni ja minna sealtkaudu Rakveresse,” ütles Järve. Ta lisas, et paljudele toob rahu ka kavandatav kergliiklustee, mis läheb üle ohtliku Tallinna–Narva maantee, kus kiirused suured ja nähtavus piiratud. “Minu ema käib sõbrannadega kõndimas ja nad on kurtnud, et üle tee saamine on raskendatud. Läheb paremaks,” rääkis Järve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles