Rakvere krossipoiss sõitis Lätis medalile

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Priit Rätsep jäi Mikk Martin Lõhmuse tulemusega väga rahule.
Treener Priit Rätsep jäi Mikk Martin Lõhmuse tulemusega väga rahule. Foto: Erakogu

Lätis peeti noorte 65cc ja 85cc masinaklassi Kirde-Euroopa regiooni meistrivõistluste teine etapp, kus osales ka Rakvere sõitja Mikk Martin Lõhmus.

Masinaklassis 85cc lõpetas avasõidu parima eestlasena Priit Rätsepa käe all treeniv Mikk Martin Lõhmus, kes sai nii esimeses kui ka teises sõidus neljanda koha.

Kokkuvõttes kuulus Lõhmusele lätlaste Edvards Bidzansi ja Karlis Alberts Reisulise järel kolmas koht.

Priit Rätsep ütles, et on oma hoolealuse üle väga uhke. “Eelmise nädalavahetusega lihtsalt ei saa mitte rahule jääda. Mehe võitlusvaim ja sõit olid täpselt sellised, nagu ma tahan, et need oleks. Eks palju peab veel vaeva nägema, aga hea meel on näha, et töö on õigesti tehtud ja asjad liiguvad paremuse poole. Emotsioon oli kõva,” kõneles Rätsep.

Kirde regiooni viimane etapp sõidetakse eeloleval nädalavahetusel Poolas Strykówis, peale seda selguvad parimad, kes pääsevad Euroopa meistrivõistluste finaali, mis peetakse 21. ja 22. juulil Tšehhis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles