Blogija Paljas Porgand sebib meie Roometiga

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Taimre ehk Paljas Porgand koos oma kaaslase Roomet Poomiga.
Merilin Taimre ehk Paljas Porgand koos oma kaaslase Roomet Poomiga. Foto: Sander Ilvest

Blogija Palja Porgandi, kodanikunimega Merilin Taimre uueks kallimaks on Virumaal tuntud tantsuõpetaja ja koolijuhi Merje Poomi poeg Roomet Poom (24).

Märtsi lõpus juhuse läbi Suitsupply üritusel tutvunud paari suhe on kulgenud Merilin Taimre sõnutsi rahulikult. Tutvuse algusest möödus poolteist kuud, enne kui nad “ametlikult” suhtesse astusid. Igatahes tänab hurmurist laulja Uku Suviste endine kallim universumit sellise kingituse eest nagu Roomet.

“See mees ei teeks kärbsele ka liiga, armastab kõike enda ümber ja on tänulik iga hingetõmbe eest. Ja mina olen paganama tänulik, et ma olen endast veelgi positiivsema ja energilisema hinge enda kõrvale meelitanud,” ütles Taimre, kes kõneleb kallimast vaid ülivõrdes: sümpaatne, humoorikas, üdini positiivne. “Mis kõige toredam – ta ei jälginud mind ei Instas, Facebookis ning polnud kunagi ka mu blogis käinud. Tema jaoks olin ma justkui tulnukas, kelle olemasolust ta oli küll kuulnud, kuid keda polnud kunagi oma silmaga näinud ja väga otsima ka läinud,” rääkis Taimre.

Blogijal on plaanis kaasata noormees ka oma videotesse. Roomet Poom sobib sinna ilmselt suurepäraselt, sest ta on mänginud ka ajaloolises draamasarjas “Litsid”, kehastades nägusat malesuurmeistrit Paul Kerest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles